Turvaa, näkyvyyttä ja viihtyisyyttä teollisuuteen

Teollisuusmerkinnöissä keskeistä on turvallisuus. Tuotantotiloissa jo laki asettaa varoitusmerkinnöille ja opasteille vaatimuksia. Lisäksi niissä pitää kiinnittää huomiota teippausten tarkoituksenmukaisuuteen ja selkeyteen. Opasteiden ja merkintöjen lisäksi teippauksia ja suurkuvatulosteita voidaan käyttää työympäristön viihtyisyyden lisäämiseen.

Turvallisuutta voidaan lisätä esimerkiksi ikkunoihin asennettavalla läpinäkyvällä, huomaamattomalla ja kustannustehokkaalla turvakalvolla, joka antaa suojaa tapaturmatilanteissa henkilö- ja omaisuusvahinkoja vastaan pitämällä rikkoutuneen lasin koossa ja estää sirpaleiden leviämisen ympäristöön.

Aurinkosuojakalvolla puolestaan voidaan torjua auringon lämpö- ja UV-säteilyä sekä pienentää jäähdytyskuluja. Kylminä aikoina aurinkosuojakalvo vähentää ikkunoiden kautta tapahtuvaa lämmönhukkaa.

 


Ota yhteyttä

Tuotteet

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja tuotantotiimimme varmistavat parhaan lopputuloksen käyttötarkoitukseen.