Kalvot suojaamaan lämmöltä ja katseilta

Kiinteistöt käyttävät enemmän energiaa viilennykseen kuin lämmitykseen, joten aurinkosuojakalvojen asennus ovat helppo tapa säästää sähköä ja lisätä mukavuutta niin toimistossa kuin kotonakin.

Modernit auringonsuojakalvot suojaavat paitsi valolta ja katseilta myös lämpösäteilyltä. Ne myös suodattavat UV-säteilyn, joka haurastuttaa materiaaleja ja haalistaa värejä. Etenkin näyteikkunoissa tämä on tärkeää.

Auringonsuoja- ja lämpökalvojen lisäksi ikkunoissa voidaan käyttää murtosuojakalvoja tai turvakalvoja, jotka estävät sirpaleiden muodostumisen.

Uusi Thinsulate® -energiakalvomateriaali estää kylmän hohkaamisen ikkunasta ja toimii kuten ylimääräinen lasikerros. Siksi se on erinomainen valinta esimerkiksi museokohteisiin, joihin kolmikerrosikkunoiden asentaminen on hankalaa.

AdWorks on valtuutettu 3M myynti- ja asennusliike. Käyttämillämme 3M-kalvoilla on maailmanlaajuinen täystakuu, joka kattaa paitsi materiaalit myös asennustyön ilman arvonalennuksia.

Kysy asiantuntijaltamme lisää auringonsuojakalvoista, niin suunnittelemme yhdessä sinulle toimivan ratkaisun.


Ota yhteyttä

Tuotteet

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja tuotantotiimimme varmistavat parhaan lopputuloksen käyttötarkoitukseen.