Teipit ja tarrat näyttäviin toteuksiin

Teippejä käytetään nykyään kaikkialla, pienistä merkinnöistä valtamerilaivojen teippauksiin. Teippaus on helppo ja nopea tapa muuttaa kohteen ilmettä, ilman että sen alkuperäinen pinta kärsii. Teippauksien asennus ei sotke, joten se onnistuu useimmiten myös käytössä oleviin kohteisiin.

Nykyisissä tarra- ja teippimateriaaleissa on valtavasti erilaisia vaihtoehtoja kestävyyden, joustavuuden, pintatekstuurin tai efektien suhteen. Myös liimoja on joka lähtöön kirkkaista näyteikkunaliimoista säänkestäviin liimoihin. Imukuppiteipeissä ei ole liimaa lainkaan, joten ne sopivat herkillekin pinnoille.

Adworks on toteuttanut runsaasti erilaisia teippaus- ja tarraprojekteja autojen yliteippauksesta näyteikkunoihin, veneteippauksista somisteisiin, hissiteippauksista jopa lentokoneisiin ja laivoihin.

Kun on aika päivittää ilmettä, meiltä saat myös teippauksien poiston. Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin autamme sinua valitsemaan kohteellesi sopivan teippausratkaisun.


Ota yhteyttä

Tuotteet

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja tuotantotiimimme varmistavat parhaan lopputuloksen käyttötarkoitukseen.