M&M Kuntotalo Kupittaa on suurin ja kaunein

Kupittaan uuden palloiluhallin M&M Kuntotalo tarjoaa tällä hetkellä parasta, mitä Turusta löytyy. Noin 2000 neliön kuntosalissa ei hiki haise eikä happi lopu. Rautaa kyllä nousee ja kunto kohoaa kuten ennenkin, mutta aiempaa viihtyisämmässä ympäristössä.

Uudesta kuntokeskuksesta löytyy muun muassa avara vapaapainoalue, Technogym Artis -kuntolaitepuoli ja Suomen ensimmäinen LesMills The Trip -sisäpyöräilykokemus. Palautumista auttaa saunamaailma kylmäaltaineen ja lapset viihtyvät vanhempien kuntoilun ajan Mehukatti-lapsiparkissa. Myös suurista ikkunoista Kupittaan suuntaan aukeavat näkymät ovat tavanomaista komeammat, sijaitseehan sali palloiluhallin toisessa kerroksessa.

Kokonaisvaltaisia kuntosalipalveluita kaikille

M&M Kuntotalot ovat toimineet Turussa jo vuodesta 1987 ja sen asiakaskunta ulottuu NHL-tähdistä eläkeläisiin. Uusista palveluista huolimatta M&M kiinnittää huomiota perusasioihin.

–Meille tärkeintä on ihmisten hyvinvointi. Vaikka tarjolla on myös räätälöityjä palveluita, on pääpaino edelleen perusliikunnassa ja kokonaisvaltaisissa kuntosalipalveluissa, M&M Kuntotalojen toimitusjohtaja Jani Hurme kertoo.

Kalevantien vanhassa peltihallissa toiminut kuntotalo suljettiin samaan aikaan kun Kupittaan toimipiste avattiin. Vanhasta salista ei siirtynyt juuri mitään Kupittaalle, vaan sinne hankittiin uudet laitteet ja kuntoiluvälineet.

–Kupittaan uusi palloiluhalli on paikkana sellainen, että halusimme satsata myös salin puitteisiin

–Hyvä esimerkki onnistumisestamme asiakkaiden kanssa on, että pienestä muutosvastarinnasta huolimatta lähes kaikki entiset käyttäjät ovat siirtyneet vanhasta Kalevantien kuntotalosta tänne, Hurme huomauttaa.

Teippaukset Adworksista

Kun laitepuoli on kunnossa, pitää myös ulkoisiin puitteisiin kiinnittää huomiota. Kupittaan toimipisteen ulkoasua oli toteuttamassa Adworks, joka on tehnyt Kupittaalle muun muassa hiekkapuhallusteippauksia, seinälogoja ja valomainoksia.

–Yhteistyö Adworksin kanssa sujui hyvin. Työnjälki on erittäin korkealaatuista ja toimitukset pitivät, vaikka välillä kuntosalia rakentaessa aikataulut olivat tiukkoja, Hurme kiittelee.

Materiaalien valmistuksen ja asennuksen lisäksi Adworks on pystynyt auttamaan myös materiaalien suunnittelussa.

–Suunnitelmat tulevat meiltä ja Adworks on ne sitten toteuttanut ammattitaidolla. Ja jos on tullut tarvetta kysellä neuvoja, on apua ollut aina tarjolla, hän lisää.

Turussa on yhä kasvupotentiaalia

M&M Kuntotaloilla on tällä hetkellä kolme kuntosalia Turun seudulla, ja kasvuakin on suunnitteilla lähivuosina. Uusille paikkakunnille laajeneminen ei sen sijaan ole ajankohtaista.

–Uudessa paikassa aloittamisessa on aina omat hankaluutensa, kuten henkilökunnan löytäminen ja logistiset ongelmat, Hurme pyörittelee.

–Lisäksi edessä olisi todennäköisesti uuden yhteistyöverkoston rakentaminen. Turun seudulla on kuitenkin yhä paljon asiakaspotentiaalia ja hyviä kumppaneita.

Hyviä kumppaneita kuten Adworks. Kysy lisää teippaus- ja suunnitteluratkaisuista asiantuntijoiltamme.

 

M&M Kuntotalo Kupittaa, Lemminkäisenkatu 32 A, 20520 Turku, 010 5017 820