AdWorks Oy

NÄKYVYYDEN
AMMATTILAINEN

Teippaamalla saadaan nopeasti muutettua kohteen ulkonäköä ilman, että alkuperäinen pinta kärsii. Teippaus sopii monenlaisten kohteiden muokkaukseen näyteikkunoista ja henkilöautoista aina valtamerilaivoihin ja lentokoneisiin. Teippaukset voidaan suunnitella väliaikaisiksi kampanjatuotteiksi tai pitkäkestoisiksi ja kestäviksi. Löydät meiltä juuri oikeat materiaalit tarpeisiisi!

Myös erilaiset painotuotteet, kuten messu- ja tapahtumamateriaalit huomataan – oli kysymys sitten banderolleista, lipuista tai kokonaisista messuosastoista.

Adworks on näkyvyyden ammattilainen. Toteutamme mm. mainosteippaukset, autoteippaukset, erilaiset tarrat, valomainokset ja messumateriaalit vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Adworks on varma valinta

Adworksilla on pitkä kokemus teippauksista, messumateriaaleista ja muusta yritysnäkyvyydestä. Siksi autamme sinua jo suunnittelussa sen sijaan että olisimme pelkkä toteuttaja.

Jokainen asiantuntijoistamme ja asentajistamme tuntee erikoisalansa kuin omat taskunsa, joten he tunnistavat mahdolliset ongelmakohdat ja haasteet ja osaavat varautua niihin jo ennakkoon, niin ettei ongelmia edes pääse syntymään.

Laadukkaat materiaalit, paras työnjälki

Varmistaaksemme parhaan lopputuloksen, käytämme teippauksissa vain parhaita materiaaleja. Adworks on valtuutettu 3M-asennusliike, mikä takaa kansainvälisen takuun materiaalien lisäksi myös asennustyölle. Myös kaikissa muissa materiaaleissa panostamme laatuun.

Teippauksiin kuuluvat myös pohjatyöt sekä vanhojen materiaalien poisto. Molemmat vaativat asiantuntemusta, joka meiltä löytyy. Lisäksi takaamme, että tekemämme teippaukset on helppo poistaa, kun haluat tilalle jotain uutta.

Kaikki nämä osatekijät yhdessä tekevät Adworksista parhaan valinnan näkyvyydellesi. Ota yhteyttä, niin kerromme, miten saamme sinut loistamaan.

Näy siellä missä asiakkaasi ovat – Adworks

Ota yhteyttä