Kestävät kyltit ja opasteet

Laadukkaat ja pitkäikäiset ratkaisut

Kylttien ja opasteiden kestävyys on tärkeä tekijä niiden toimivuudessa erilaisissa sääolosuhteissa. Huomioitavaa suunnittelussa ovat sekä esteettisyys että käytetyt materiaalit. Suunnitteluvaiheessa on olennaista ottaa huomioon käyttöpaikka ja tarkoituksenmukainen käyttöaika. Esimerkiksi kampanjakyltteihin asetetut vaatimukset eroavat pysyvien pitkäikäisten opasteiden vaatimuksista. Tärkeinä tekijöinä suunnittelussa tulee huomioida UV-kestävyys, näkyvyys ja kiinnitysmenetelmä.

Yksi suositeltava vaihtoehto kestävien kylttien valmistukseen on alumiinipäällysteinen komposiittilevy. Lyhytaikaisiin kyltteihin voi hyödyntää kennolevyä. Valomainoksia varten on olemassa erityisiä teippejä, jotka välittävät valon ja värit oikein. Sisäopasteissa kannattaa kiinnittää huomiota myös kiinnikkeiden tyyliin, jotta ne sopivat kokonaisuuteen.

Tarjoamme myös kylteille ja opasteille asennuksen. Mikäli tarpeen, toteutamme myös mahdolliset perustukset ja kehikot.

 


Ota yhteyttä

Tuotteet

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja tuotantotiimimme varmistavat parhaan lopputuloksen käyttötarkoitukseen.