Näyttävät ja toimivat ratkaisut liiketiloihin teippauksista opasteisiin

Meiltä löytyy monipuolinen valikoima tuotteita myymälä-ja liiketiloihin eri käyttötarkoituksiin. Teippauksilla, tarroilla, tulosteilla ja valomainoksilla voi parantaa toimitilan näkyvyyttä. Edustava teippaus antaa toimistosta ja myymälästä hyvän ensivaikutelman, jolla erotut katukuvasta ja kilpailijoista. Se houkuttelee ohikulkevan asiakkaan pysähtymään. Roll-upit, mainostelineet ja julisteet sopivat mainontaan ja kunnolliset opasteet taas ohjaavat asiakkaat juuri sinun tuotteidesi ja palveluiden luo.

Valikoimistamme löytyy myös useita toiminnallisia ratkaisuja. Esimerkiksi ikkunapintoihin asennettava aurinkosuojakalvo, joka  blokkaa kesällä auringonsäteet ja estää talvella lämpöhukkaa ikkunoista. Tällä saat liiketilastasi energiatehokkaamman sekä suojaat tuotteitasi haalistumiselta. Turvakalvo puolestaan on läpinäkyvä ja huomaamaton keino murtoja ja ilkivaltaa vastaan. Tapaturmatilanteissa se suojaa henkilö- ja omaisuusvahingoilta. Graffitisuojakalvo torjuu töhryjä ja valomainokset näkyvät myös pimeässä.

Yhteenvetona, olemme kumppani, joka toteuttaa kaikki liiketilojen teippaukset ja merkinnät.

YouTube video


Ota yhteyttä

Tuotteet

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja tuotantotiimimme varmistavat parhaan lopputuloksen käyttötarkoitukseen.