Konsulttiyhtymä AIKA rakentaa asiakkailleen kilpailuetuja strategialähtöisissä kehitysprojekteissa.

Konsulttiyhtymä AIKA on toiminut Turun World Trade Centerissä Veistämönaukiolla jo pitkään ja tiesi talon hyvät ja huonot puolet. Partner Antti Lehtimäki kertookin, että yrityksellä oli yksi erityisehto nykyisten tilojen vuokraamiselle:

–Tiesimme entuudestaan, että hyvästä ilmastoinnista huolimatta aurinko lämmittää talon etelä-länsi -kulman toimistoja voimakkaasti, joten halusimme että ikkunoihin asennetaan aurinkosuojakalvo ennen kuin teimme tiloista vuokrasopimuksen.

AdWorks on valtuutettu aurinkosuojakalvoasentaja

AdWorks löytyi kalvoasennuksen toteuttajaksi BNI-suositusorganisaation kautta, jonka jäseniä molemmat yritykset ovat. Valtuutettuna 3M-asennusliikkeenä AdWorks teki asennuksen tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Aivan täyttä tehoa aurinkosuojakalvoista Konsulttiyhtymä AIKA ei vielä ole saanut, lähinnä Suomen kesästä johtuen, mutta niinä muutamina aurinkoisina päivinä kalvotuksen vaikutus on kuitenkin huomattu.

–Vaikka viime kesä ei koko totuutta kertonutkaan, saatiin kuitenkin sellainen perustuntuma, että oikeaan suuntaan ollaan menossa, Lehtimäki toteaa.

Konsulttiyhtymä AJASSA voidaankin jäädä odottelemaan lämpimämpiä kesäpäiviä luottavaisin mielin.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, kun haluat parantaa myös omien ikkunoittesi auringonsuojaa ja energiatehokkuutta ikkunakalvojen avulla.