Miksi tehdä iso ja kallis ikkunaremontti, jos helpompi tapa on olemassa?

Turussa Suikkilan alueella toimiva kiinteistöhuolto- ja isännöintitoimisto Suikkilan Lämpö Oy kärsi toimisto- ja asiakaspalvelutiloissaan isoista, vetoisista ja energiaa syövistä ikkunoista. Liiketilan ikkunat, jotka on rakennettu 1970-luvulla, olivat vetoisuutta lukuun ottamatta kunnossa, eikä kestävien metallikarmisten ikkunoiden vaihtamiselle koettu tarvetta. Siksi toimitusjohtaja Heikki Heikkilä kiinnostui, kun kuuli vedontunnetta ja energiankulutusta vähentävästä 3M uutuudesta – Thinsulate energiakalvosta.

3M Thinsulate Energiakalvo on ikkunan sisäpintaan asennettava näkymätön kalvo, joka vähentää lämmön siirtymistä ikkunan läpi. Energiakalvo heijastaa lämmön takaisin sisälle ja vähentää näin merkittävästi vedontunnetta. Thinsulate energiakalvoa sanotaankin ikkunoiden lämmöneristeeksi. Asennuksen jälkeen ikkunasta ei enää hohka kylmyys kuten aikaisemmin.

Nopea ja tehokas asennus saa kiitosta

Toisin kuin ikkunoiden vaihdon yhteydessä asennustyön aikana tiloissa voidaan työskennellä normaaliin tapaan, sillä ikkunakalvojen asennus on siistiä ja nopeaa. Kalvojen asennuksen suoritti Adworks, jolle Heikki antaa paljon kiitosta; niin myyntitilanteelle, asennusmiehille kuin jälkikontrollillekin.

– Myyntitilanne oli miellyttävä ja asiakkaasta huolehdittiin loppuun saakka. Pienen mittavirheen vuoksi tullut liian pieni kalvo saatiin jo saman päivän aikana vaihdettua uuteen oikean kokoiseen, eikä se vaikuttanut asennusaikaan.

– Kokemuksen kruunasi erittäin ammattitaitoiset asentajat, jotka huomasivat yhden ikkunan ja seinärakenteen välissä raon, johon tilasimme korjauksen. Tämän ikkunan luona työskennellyt kirjanpitäjä oli erittäin tyytyväinen, kun palelu ikkunan vieressä loppui, kiittää Heikki Heikkilä.

Lisätietoa
Suikkilan Lämpö Oy
Heikki Heikkilä, Toimitusjohtaja
Puh. 050 466 2979
heikki.heikkila@suikkilanlampo.fi
www.suikkilanlampo.fi

3M
www.ikkunakalvot3M.fi