3M™ Safety and Security Window Film

Securitas Oy on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia turvallisuuspalveluja. Kaikille tuttuja Securitaksen palveluita ovat muun muassa turvallisuustekniikka ja vartiointipalvelut. Näkyvät turvatoimet ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu.

–Kokonaisturvallisuus on kohteen suojauksessa tärkeää. Hälytysjärjestelmä on hyödytön, jos talossa ei ole ovia, kärjistää myyntipäällikkö Jussi Karonen Securitaksen Turun toimipisteestä.

–Kohteen rakenteellisesti heikot kohdat, kuten ikkunat, pitää nostaa samalle tasolle kuin muukin suojaus, hän täsmentää.

Murtosuojakalvo on yksinkertainen tapa parantaa kiinteistön rakenteellista suojausta. Se hankaloittaa luvatonta tunkeutumista ja antaa aikaa reagoida hälytyksiin.

Erityisesti erityissuojattaviin kohteisiin

Murtosuojakalvoja käytetään etenkin kohteissa, jotka ovat Finanssialan ohjeistuksen mukaan erityissuojattavia. Näissä kohteissa myös muu suojaus suunnitellaan yleensä tavallista kattavammaksi.

–Tyypillisiä erityissuojattavia kohteita ovat esimerkiksi apteekit ja kultasepänliikkeet, joissa on paljon helposti kerättävää arvokasta omaisuutta, Karonen kertoo.

Myös yksityiset voivat parantaa kotinsa suojausta murtosuojakalvoilla.

–Totta kai, tarjolla on aina koko palvelurepertuaari, jos asiakas sitä haluaa, Karonen vakuuttaa.

AdWorks on asiantunteva asennusliike

AdWorks on valtuutettu kalvoasennusliike, joka on tehnyt yhteistyötä Securitaksen kanssa Turun seudulla jo useiden vuosien ajan. Yhteistyö on Karosen mukaan sujunut moitteettomasti:

–Murtosuojakalvojen asennuksessa tärkeintä on oikea asennustapa. Kalvo pitää asentaa oikealle puolelle lasia ja kiinnittää se karmien väliin eikä vain lasin pintaan. AdWorks on asiansa osaava ammattimainen asennusliike, hän päättää.

Kiinnostuitko murtosuojakalvoista. Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja kysy lisää.